ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  1. Σε τι ωφελεί ο κατ’οίκον καθαρισμός χαλιών ή σαλονιού αυτοκινήτου;

Απάντηση

Ο κατ’οίκον καθαρισμός μας δίνει τη δυνατότητα της προσωπικής επαφής με τον τεχνικό που αναλαμβάνει τις υπηρεσίες. Μπορεί να μας λύσει απορίες που έχουμε, να δούμε αν θέλουμε την ποιότητα της εργασίας του και τα πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιεί. Δε χάνουμε χρόνο να πάμε το αυτοκίνητό μας σε κάποιο πλυντήριο κι έπειτα να ξαναπάμε για να το παραλάβουμε. Επίσης δε χρεωνόμαστε τη μεταφορά και τη φύλαξη των χαλιών μας.

  1. Γιατί πρέπει να καθαρίζουμε τακτικά τα χαλιά μας;

   Απάντηση

Το χαλί συγκεντρώνει πάνω του χιλιάδες βακτήρια και μικρόβια , όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία microsplitting οι βρωμιές και τα μικρόβια απομακρύνονται από τις ίνες του χαλιού ή της μοκέτας αποτελεσματικά και οικολογικά, χωρίς χημικά σαπούνια.

  1. Σε τι ωφελεί ο καθαρισμός των στρωμάτων ή των σαλονιών;

   Απάντηση

Το στρώμα που κοιμόμαστε είναι το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας, γιατί δεν είναι εύκολο να πλυθεί όπως το χαλί. Στο κρεβάτι, άρα στο στρώμα περνάμε το 1/3 της ζωής μας. Τα ακάρεα της σκόνης ευθύνονται κατά 50% για τις αλλεργίες, σύμφωνα με διεθνείς μελέτες. Οι μύκητες υπάρχουν στο στρώμα  που κοιμόμαστε.

Η μέθοδος καθαρισμού των στρωμάτων και των σαλονιών που χρησιμοποιούμε  είναι απόλυτα ασφαλής λόγω τω οικολογικών υλικών και της νέας πιστοποιημένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε.

  1. Γιατί είναι αναγκαίος ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου;

Απάντηση

Αν βλέπατε με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο τα μικρόβια που κυκλοφορούν μέσα στο αυτοκίνητό σας, πιθανό να μην μπαίνατε ξανά μέσα. Η υφασμάτινη ταπετσαρία του αυτοκινήτου περιέχει μικρόβια. Εντός όμως της ταπετσαρίας δε φαντάζεστε πόσα μικρόβια υπάρχουν.

Όταν λέμε βιολογικό καθαρισμό, δεν εννοούμε το κλασσικό «μέσα –έξω» πλύσιμο, με το οποίο απλώς αφαιρούμε τα σκουπίδια και τη σκόνη όσο μπορούμε. Όμως τα μικρόβια, οι μύκητες και όλοι οι αλλεργιογόνοι ιοί παραμένουν εντός του αυτοκινήτου. Όλα αυτά τα μικρόβια απομακρύνονται μόνο με τον βιολογικό καθαρισμό , που επιτυγχάνεται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού και τριβής και ταυτόχρονη αναρρόφηση υγρών-στερεών. Επίσης γίνεται τρίψιμο με ειδική βούρτσα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου, στα καθίσματα στις πλαϊνές ταπετσαρίες, στο χώρο των αποσκευών, στα πατάκια, στις μοκέτες. Έτσι απομακρύνονται αποτελεσματικά όλα τα μικρόβια, τα καυσαέρια, οι βρωμιές, οι τρίχες κλπ.

  1. Πώς γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός σε αυτοκίνητο που έχει δερμάτινο σαλόνι;

Απάντηση

Η διαδικασία καθαρισμού σε περίπτωση που έχετε δερμάτινο σαλόνι είναι διαφορετική . Χρησιμοποιείται ειδικό σφουγγάρι και ειδικό καθαριστικό υγρό που δε βλάπτει το δέρμα, ενώ το σκούπισμα και το τρίψιμο γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

6. Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός σε λούτρινα παιχνίδια;

Απάντηση

Ο καθαρισμός στα λούτρινα παιχνίδια είναι αναγκαίος, ειδικά σε εκείνα που δεν μπαίνουν στο πλυντήριο, είτε γιατί έχουν κάποιο μηχανισμό, είτε λόγω μεγάλου μεγέθους. Οι λούτρινες επιφάνειες είναι πολύ φιλικές στη σκόνη και στα βακτήρια και μεταμορφώνονται σε πηγή αλλεργιογόνων ουσιών και μικροβίων. Ο καθαρισμός γίνεται με την πιστοποιημένη μέθοδο microsplitting και είναι απόλυτα ασφαλής για βρέφη και παιδιά.

 

erbasox All Rights Reserved © Copyright 1998-2019