Η εταιρία «Bio Okeanis» προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας όσον αφορά:

 

Χρησιμοποιούμε τη νέα τεχνολογία οικολογικού καθαρισμού microsplitting, χωρίς χημικά σαπούνια, διαλύτες ή ένζυμα, με εκπληκτικά αποτελέσματα, αποχωρίζοντας ακόμα και την πιο δύσκολη βρωμιά.

 

Ιδιαίτερη επιλογή δείχνουμε στην επιλογή των  υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία καθαρισμού. Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα, είναι ασφαλή για όλες τις υφασμάτινες ύλες, μικροβιοκτόνακαι βακτηριοκτόνα. Eπιπλέον είναι ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες Αφαιρούνται αποτελεσματικά όλοι οι λεκέδες (καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, πίσσα, ούρα, περιττώματα, μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά, πολυκαιρισμένοι λεκέδες κλπ.)

 

Αρχικά ξεκινά η διαδικασία απολύμανσης  και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει σε κάθε είδος. Αφού καθαρίσουμε και στεγνώσουμε την κάθε επιφάνεια, γίνεται απόσμηση και θανάτωση όλων των μυκητών, των βακτηριδίων και ακολουθεί, εφόσον το επιθυμείτε,  ειδικός ψεκασμός για Αντιαλλεργική προστασία. 

erbasox All Rights Reserved © Copyright 1998-2016